3 motive de a re (vedea) The Americans pe Amazon Prime Video

Era asteptat cu nerabdare de toti fanii lui Keri Russell si Matthew Rhys si iata-l in sfarsit: integralitatea serialului cu un cuplu de agenti KGB infiltati in Statele Unite ale Americii, in timpul Razboiului Rece, a sosit pe platforma de streaming. Iata 3 motive pentru a-l urmari pentru toti cei care inca nu au avut ocazia.

Un serial subestimat. Nu ai auzit niciodata vorbindu-se despre serialul The Americans? Ne mira acest lucru. Serialul a aparut in 2013 pe micul ecran si, de atunci, a primit numeroase laude sau critici din partea fanilor. Tinand cont de faptul ca este destul de greu sa ignoram unele seriale, deoarece fac obiectul unor vaste campanii publicitare cu fiecare sezon in parte (mai ales unele creatii originale Netflix), The Americans si-a facut un loc destul de greu in universul serialelor.

In cele din urma recompensat cu un Glob de Aur anul trecut, un premiu prestigios in timp ce se pregatea sa isi ia ramas bun de la fani dupa sase sezone, numerosi sunt cei care au ajuns sa il considere unul din cele mai bune seriale dramatice ale deceniului trecut.

O poveste inspirata din fapte reale. Sa ne amintim in linii mari despre ce este vorba: serialul urmareste povestea a doi spioni sovietici infiltrati in Statele Unite ale Americii. In momentul in care sunt pe cale de a efectua misiuni ultra-secrete in cadrul KGB, schimbandu-si identitatea, formeaza impreuna cu cei doi copii, familia Jennings. Aceasta intriga este inspirata din povestea adevarata a lui Andrei Bezroukov si Elena Vavilova, care au ramas agenti sub acoperire pentru serviciile secrete sovietice timp de mai bine de 20 de ani.

Un thriller de spionaj. Pe langa procedeele folosite de acesti agenti KGB pentru a sustrage informatii sensibile si de a le transmite la casa mama, ceea ce ne fascineaza in serialul The Americans este si relatia dintre acesti doi spioni care formeaza la baza un cuplu artificial insa o familie reala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *