6 lucuri pe care lumea le face fără să recunoască asta

Toata lumea isi doreste sa fie ireprosabila si perfecta. Dar in fond si la urma urmei este doar imaginea pe care isi doreste lumea sa o reflecte in permanenta, deoarece nimeni nu este perfect. In plus, imperfectiunile sunt cele care ne ajuta sa fim cei mai originali si cei mai autentici.

In ciuda diferentelor, ni se intampla sa avem unele obiceiuri mai mult sau mai putin similare de care nu suntem mandri si pe care vrem sa le camuflam la maximum pentru a nu ne strica imaginea perfecta. Care sunt deci lucrurile pe care lumea le face fara sa recunoasca asta?

Te prefaci ca vorbesti la telefon. Toata lumea a facut asta, cel putin macar o data in viata, daca nu de mai multe ori. Simuland o conversatie telefonica poti sa scapi foarte usor dintr-o situatie incomoda.

Vorbesti la telefon atunci cand esti la toaleta. Nu este nici glamour, nici sexy, dar toata lumea face asta. Cu siguranta ca multi incearca sa isi optimizeze timpul petrecut la WC, rezolvand lucruri mai mult sau mai putin importante.

Ai sters o poza sau un status daca nu ai primit « Like ». Atunci cand postam o poza sau un status pe o retea sociala, asteptam sa avem un maximum de like-uri. Deci nu ni se pare posibil sa postam o poza sau un statut care sa nu prezinte deloc interes.

Ne jucam dea-a detectivii. Ne prefacem dezinteresate si deloc geloase, dar curiozitatea si instinctul nostru feminin pana la urma pana la urma sunt cele care castiga. Deci ajungem sa ne jucam de-a detectivii si sa scrutam chiar si cele mai mici gesturi ale prietenilor nostri. Un lucru deloc glorios, dar mai puternic decat noi.

Ai cantece ascunse in telefon. Gusturile si culorile nu se discuta. Cu alte cuvinte, exista mereu limite…. dar toata lumea are o melodie preferata pe care vrea sa o asculte in orice moment, dar care nu este de actualitate si care nu este pe placul oricui. Deci de teama sa nu fim judecate, ascundem anumite melodii in telefon.

Ne roadem unghiile. Foarte multe persoane au acest prost obicei. Fie din cauza stresului, fie din cauza unui tic din copilarie, ne roadem unghiile si acest obicei este destul de greu de disimulat.

Un comentariu la „6 lucuri pe care lumea le face fără să recunoască asta

  1. Tracers (2015) pe watchseries
    Un film foarte foarte fain, frumoasa povestea, frumoasa actiunea, e putin thriller, e fain filmat, demn de 2015, nu e low budget, nu i-a gasit minusuri. Nota personala : 10/10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *