Atlanta pe Disney + – de ce sș redescoperi acest serial al lui Donald Glover

Din 16 aprilie 2021, Disney + adauga in catalogul sau serialul Atlanta. O capodopera mai mica, trecuta aproape neobservata pana in prezent. Iata de ce sa descoperi sau sa redescoperi acest program uimitor cu Donald Glover.

Atlanta revine pe Disney +. Datorita sectiunii sale Star, Disney + a putut sa isi mareasca si mai mult oferta. Aici poti regasi si filme si seriale care apartineau odata canalului Fox. Si cum acesta a fost cumparat de Disney +, le putem regasi acum pe platforma.

Printre cele mai interesante programe iti recomandam si Atalnta, un serial creat de Donald Glover.

Atlanta, capitala hip-hopului. Despre Atlanta se spune ca este un oras major pentru hip-hop si rap. Inca din anii 1990 lumea a putut sa guste acest stil muzical datorita grupului Outkast. Apoi, in anii 2000, trapul face referinta caselor abandonate din Atlanta unde dealerii se instaleaza si este cel mai popular. Un stil muzical care a continuat sa evolueze si care este foarte la moda si azi.

Atlanta este locul preferat de toti rapperii deci. Este si logic ca serialul are loc aici. Il urmarim aici pe Earn care incearca sa devina managerul verisorului sau, Paper Boy. Serialul ne prezinta in sezonul 1 toate greutatile cu care acestia se confrunta.

Un serial care experimenteaza si care isi pune in valoare interpretii. Al doilea sezon al serialului incearca putin sa sparga codurile, atat in ceea ce priveste realizarea sa, cat si scrierea sa. Scenariul este cel mai original si cel mai surprinzator.

Cu Atlanta descoperim un Donald Glover un autor si un actor foarte complex. Alaturi de el, Lakeith Stanfield a marcat spiritele. L-am putut vedea in Get Out si mai apoi in primul rol principal, Sorry To Bother You.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *