Ce trebuie să știi înainte de a deveni vegetarian

Iti doresti de mai multa vreme sa devii vegetarian insa nu ai stiut de unde sa incepi? Ai remarcat faptul ca in cercul tau din ce in ce mai multe persoane au adoptat aceasta tendinta? Daca te simti pregatit sa faci si tu acest pas iata tot ce trebuie sa stii.

Intrebarile la care trebuie sa raspunzi. Inainte de a-ti dori sa devii vegan cu orice pret trebuie sa incerci sa intelegi mai bine ce a determinat aceasta alegere si sa ai un minim de pregatire. Vrei sa devii vegetarian din cauza ca nu mai suporti suferinta animalelor? Faci acest lucru deoarece consideri ca, carnea este nociva pentru sanatate? Faci acest lucru deoarece stii ca apa in care pestii traiesc sunt din ce in ce mai poluate? Ce tip de vegetarian vrei sa fii? Acestea sunt principalele intrebari la care trebuie sa raspunzi inainte de a lua o decizie.

Tipuri de vegetarianism. In realitate, vegetarianismul nu desemneaza o singura maniera de a se alimenta ci numai putin de 4. Forma cea mai stricta este veganismul. Acestia din urma isi interzic absolut tot ce provine din regnul animal. Nu doar ca nu consuma niciun produs provenit din regnul animal, dar nici nu poarta haine care ar putea sa ne duca cu gandul la exploatarea animala precum pielea sau lana. In aceeasi logica, veganienii nu consuma produse provenite de la animale. Vegetalienii fac acelasi lucru dar nu fac din asta un stil de viata. Isi permit sa mai consume din cand in cand fructe, legume si cereale. Ovo-vegetarienii nu consuma niciun tip de carne si nici nu beau lapte insa isi permit sa consume oua din cand in cand. Lacto-vegetarienii consuma lapte si produse lactate si pot consuma oua dar nu consuma carne.

Daca vrei sa devii vegetarian trebuie sa inveti unele lucruri. In primul si in primul rand trebuie sa gasesti unele alternative. In ceea ce priveste laptele poti consuma lapte de soia, de migdale sau de cocos in locul laptelui de vaca. Trebuie sa inveti sa iti asculti corpul si sa iti supraveghezi indeaproape alimentatia pentru a te asigura de faptul ca nu vei suferi carente.

Un comentariu la „Ce trebuie să știi înainte de a deveni vegetarian

  1. A Haunted House 2 (2014) watchserieshd
    La fel de fain ca si primul, si e practic continuarea de la filmele de groaza dupa care face parodie, foarte foarte tare, mi-a placut mult. Nota personala : 10/10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *