Cele mai bune jocuri gratuite pentru PC în 2018

Fie ca esti fan MOBA, al masinilor sau al cartilor de joc, am adunat pentru tine cateva din cele mai bune jocuri gratuite pentru PC ale anului 2018. Iata-le.

League of Legends. League of Legends este un alt MOBA care se bucura de un succes imens de la lansarea sa, in 2009. Jocul portret, extrem de schematic, se poate rezuma astfel – doua echipe formate din cate cinci jucatori se bat cot la cot pentru a-si distruge dusmanul comun, Nexus. Jucatorii trebuie sa dezvolte o strategie de lupta, sa se antreneze, sa recolteze obiecte si sa treaca peste o multime de obstacole pentru a avea parte de o misiune de succes.

Dota 2. Dota 2 este actualmente unul dintre MOBA (arena de lupta online multi-jucatori), unul din cele mai populare jocuri online ale momentului. Ideea din spatele jocului este una destul de simpla, echipele se infrunta pentru a cuceri baza adversa. Jucatorul poate alege intre cateva sute de personaje, fiecare avand o serie de personaje si puteri specifice. Asociatia dintre diferite puteri in sanul aceleasi echipe face jocul si mai interesant si mai neasteptat.

Bejeweled Blitz. Bejeweled Blitz se poate juca pe Facebook. Pentru a recolta cat mai multe puncte, jucatorul trebuie sa alinieze un numar cat mai mare de bijuterii de aceeasi culoare. In momentul in care a completat o linie aceasta dispare si este inlocuita de bijuterii din linia de mai sus. Jucatorul obtine puncte bonus daca linia formata contine mai mult de trei bijuterii. Simplu si adictiv totodata.

Cat Box. Iti plac pisicile? Atunci acest joc online va fi cu siguranta pe placul tau. The Infinite Cat Project aduna numeroase jocuri gratuite al carui personaj principal este, bineinteles, simpatica felina. Vei gasi, printre altele, Cat Box, un joc minimalist al carui obiectiv este sa incercuiesti o pisica, Tom’s Trap-O-Matic al carui scop este sa il prinzi in capcana pe Jerry.

World of Tanks. World of Thanks este un MMO care pune in scena vehicule din armata de la inceputul secolului 20. Jucatorii pot selectiona dintre o selectie variata de vehicule armate inainte de a fi lansati intr-o lume virtuala in care se deruleaza o batalie epica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *