Cum poți găsi cele mai bune backlinkuri pentru site-ul tău?

Backlinkurile sunt elemente foarte importante in optimizarea off-page a unui site. Conform noilor declaratii facute de expertii SEO la nivel mondial, dar si in conformitate cu recomandarile motoarelor de cautare, cantitatea nu este la fel de importanta ca relevanta.

Prin relevanta se intelege calitatea linkurilor. Deci, mergi pe calitate si nu pe cantitate cand vine vorba despre linkuri care pointeaza catre site-ul tau. Poti face rost de linkuri relevante prin metode naturale sau fortate. Metodele fortate sunt linkurile platite la care trebuie sa fii foarte atent pentru ca iti pot strica destul de usor campania de SEO.

Scrie un blog pe nisa ta
Poti scrie un blog in nisa ta cu continut de cea mai buna calitate, chiar unic pe piata. In fond, daca ai ajuns public pe internet inseamna ca este un profesionist pe domeniul tau deci poti veni si cu informatii unice. Unicitatea informatiei conteaza mai putin decat modul de prezentare. Fa articole originale si prezinta-le cat mai bine. Documenteaza cu atentie informatia si ceilalti din nisa iti vor cita site-ul in publicatiile lor. Vei putea obtine astfel, natural linkurile de care ai nevoie.

Publica avertoriale
Exista site-uri unde poti plati pentru publicarea de advertoriale. Analizeaza cu atentie calitatea site-ului pe care urmeaza sa iti publici advertorialele si determina daca sunt benefice pentru tine. Este important ca site-ul sa fie bine cotat. Ulterior, contra unei sume care variaza in functie de calitatea site-ului vei putea publica articolele tale.

Realizeaza comunicate de presa
Ca si in cazul advertorialelor, comunicatele de presa sunt o metoda foarte buna prin care vei putea obtine un numar relevant de linkuri bune contra cost. Gaseste site-urile de comunicate de presa foarte bune, cu o autoritate mare si construieste un comunicat de presa bun, achita si publica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *