Muzică 8D, un nou sunet și o nouă tendință care face furori

Muzica, reprezinta pentru foarte multe persoane, o sursa de placere si de motivatie. Si tu crezi la fel? Este cea care iti permite sa reduci stresul sau anxietatea, sa iti degajezi emotiile si sa te bine dispui. Cu siguranta ca si tu asculti ore intregi muzica, in fiecare zi.

Si indiferent de stilul de muzica pe care il preferi, iti propunem azi sa descoperi o noua modaliatate in care o poti asculta. Ai la tine castile? Daca nu, ar trebui sa faci rost de ele, deoarece vei trai cu siguiranta cea mai inedita experienta.

Toata lumea vorbeste deaspre aceasta noutate, dar despre ce este vorba mai exact? Tehnica 8D inseamna modificarea formatului sunetelor, jucandu-se cu notiunile precum stereo sau reverberatia. Efectul devine astfel, extrem de repede, uimitor, realist si imersiv.

Intr-adevar, aceasta noua modalitate de a regandi bucatile muzicale iti va da impresia ca sunetul se balanseaza in jurul tau si ca asisti la un cocnert live al artistului tau preferat.

Senzatia este astfel cu adevarat, una extrem de speciala si variaza de la o bucata muzicala la alta.

Muzica 8D fascineaza deja o multime de persoane si atrage din ce in ce mai multi amatori care gaseste acest lucru extrem de uimitor. Dar unii sunt insa destul de sceptici cu privire la acest nou format muzical. Pentru melomani, formatul 8D nu este o noutate, deoarece este destul de similar cu cel 3D sau cu cel 7D, care exista deja de ceva vreme pe piata. Singura diferenta ar putea sa o reprezinte directiile din care vine sunetul.

Dar pentru unii care descopera acum muzica 8D, aceasta poate parea destul de tulburatoare si au impresia ca nu o pot asculta.

Dar de la inceputul acestei luni, pe retelele sociale, se vorbeste doar despre acest nou format de muzica. Atrage din ce in ce mai multe comentarii favorabile, dar si critici sau trolli. Mai multe canale de pe YouTube au adoptat aceasta noua modalitate de a mixa sunetele, generand astfel milioane de vizualizari.

Tu ce parere ai despre acest nou format muzical?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *