Seriale la care să te uiți dacă ți-a plăcut Emily in Paris

Cea mai recenta comedie romantica de pe Netflix o pune in valoare pe Lily Collins in rolul lui Emily Cooper, o tanara responsabila cu marketingul dinamic, care se muta de la Chicago la Paris.

Serialul, chiar daca este criticat pentru lipsa sa de realism, ramane cea mai buna modalitate de a evada in Paris.

Iata insa care sunt alte seriale la care trebuie sa te uiti daca ti-a placut acest serial.

Comedia muzicala Crazy Ex-Girlfriend este care spune povestea unei avocate de la New York care vrea sa isi reconstruiasca viata intr-un oras mai mic. La fel ca si Emily, Rebecca isi lasa viata in urma pentru a urma un vis. Dar fata de Emily, aceasta isi canta toate momentele dramatice si amuzante ale vietii.

O oda adusa feminitatii si prieteniei, dar si modei, Sex and the City este o adevarata referinta pentru o intreaga generatie.este si cel mai celebru serial de pe HBO. Succesul sau este datorat intrigilor sale, cadrului sau ultra glamour din New York si protagonistei sale, Carrie.

In New Girl, o profesoara se muta intr-un loft din New York alaturi de trei barbati. Jessica Day este o persoana foarte excentrica care isi va da seama de ce haos se creeaza atunci cand se muta cu trei barbati.

Love Life, un serial romantic antologic despre cautarea iubirii si dezvoltarii personale. Iata inca o comedie romantica, care exploreaza iubirea, progresul profesional si prietenia,. Fiecare sezon este concentrat pe un personaj diferit si povesti diferite. Fanii serialului Emily in Paris vor aprecia fara doar si poate natura binevoitoare a lui Darby si bucuria sa de a trai.

Rob din High Fidelity este o versiune non-conventionala si mai pesimista a lui Emily, dar la fel de fascinanta. Rob este un proprietar de magazin de discuri si are o multime de relatii ratate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *