There Will Be Blood, un film difuzat pe Arte

Tanarul Dillon Freasier semneaza prima sa aparitie la cinema prin intermediul excelentului There Will Be Blood. Descopera de ce ar trebui sa il vizionezi si tu negresit.

There Will Be Blood, un film excelent
Cineast destul de scump la vedere insa extrem de talentat, Paul Thomas Anderson este un nume deja destul de important in industria filmului american. In peste 20 de ani de cariera a lansat doar 8 filme. Insa, fiecare film lansat reprezinta un eveniment major ce nu trebuie ratat. There Will Be Blood este un film care a aparut recent in catalogul platformei Arte, un film care ne introduce in atmosfera anilor 1900, cu un Daniel Day Lewis stratosferic.
In acest film, Daniel Day Lewis interpreteaza rolul lui Daniel Plainview, un barbat care incearca sa extraga petrolul, din dorinta de a se imbogati peste noapte. Obsesia sa pentru aurul negru ii va aduce prosperitate insa il va determina in egala masura sa comita o serie de acte oribile, insetat de inavutire. Personajul il are sub responsabilitatea sa pe fiul sau, H.W. interpretat de necunoscutul Dillon Freasier. Nimeni nu il cunostea inainte de a juca in There Will Be Blood pentru simplul motiv ca, la baza, nu este un actor.

Realizatorul si-a dorit sa gaseasca un actor tanar care sa nu aiba nicio legatura cu industria filmului. Si-a asumat cu siguranta un risc insa s-a mai intamplat ca o persoana neexperiementata sa joace in fata camerei si sa se descurce de minune. Insa, chiar daca s-a bucurat de success jucand in There Will Be Blood, Dillon Freasier nu si-a dorit sa repete aceasta experienta, nu a mai jucat niciodata in alt film.

There Will Be Blod poate fi acum urmarit online, pe Arte. Cu siguranta vei fi si tu impresionat de acest film excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *