Topul aplicațiilor care provoacă dependență

In urma cu ceva vreme nici macar nu stiai ca exista…erai ferm convins ca vei putea trai fara ele, dupa care brusc, cu o mana inocenta, le-ai descarcat si dupa care ai constat ca sunt total indispensabile, nu mai potri trai fara ele.

SeriesAddict. daca esti pasionat de seriale, ti se intampla in mod frecvent sa urmaresti 3,4 seriale concomitent. Este destul de greu sa stii astfel daca esti la episodul 5 din sezonul 4 sau la episodul 2 din sezonul 3. Aplicatia SerisAddict a fost special conceputa pentru a-ti organiza putin planning-ul personal de difuzare a serialelor preferate. Poti marca episoadele ca vazute pentru a te asigura de faptul ca nu ratezi absolut nimic. O aplicatie dispobibila gratuit pe Google Play.

WhooMessenger. Un amestec intre Facebook si Whatsapp, WhooMessenger iti va permite sa interactionezi cu prietenii de pe Facebook in mod anonim. Trimite-le mesaje, poze, intregistrari audio, vorbeste cu ei fara sa iti dezvalui adevarata identitate. Disponibila gratuit in App Store.

Instinct Tatoo. O aplicatie special creata pentru a-ti gasi inspiratia. O aplicatie care iti permite sa consulti tatuaje a peste 500.000 de artisti americani si europeni, sa ajungi pe pagina lor de Facebook si sa le localizezi pe o harta.

Vivino. Nu este intotdeauna usor sa iti amintesti de numele sticlei tale preferate, care ti-a impresionat la un moment dat papilele gustative. Este de ajuns sa scanezi eticheta si aplicatia regaseste toate informatiile necesare. Unele functii platite iti permit sa iti creezi propria pivnita.

Marvel Run Jump Smash. Aceasta aplicatie iti permite sa iti realizezi un vis, acela de a incarna eroul tau Marvel preferat. Hulk, Captain America sau Iron Man…nu iti ramane decat sa salvezi lumea. Disponibila pe App Store sau Google Play.

Pango. Pango este o aplicatie care iti permite sa degusti linistit felul de mancare cerut intr-un restaurant fara sa fii obligat sa fugi prin restaurant dupa copil in cazul in care l-ai luat cu tine. Pango este un joc ludic si inteligent care ii permite copilului sa interactioneze cu istoria si sa il faca pe Pango sa avanseze in aventurile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *