Topul celor mai bune filme centrate pe o figură paternă

Asa tata, asa fiu…spune o zicala. Frati de sange…atatea expresii pentru o multime de scenarii posibile. Sfera familiala are o multime de lucruri de povestit. In acest articol am decis sa oferim un loc primordial figurei paterne in cinema si va oferim cele mai bune filme watch tv series centrate pe o figura paterna.

Kramer vs. Kramer
Semnat Robert Benton, Kramer vs. Kramer (1979) spune povestea unei familii in deriva. Exasperata de prioritatile profesionale ale sotului sau Ted (Dustin Hoffman), Joanna Kramer (Meryl Streep) decide sa il paraseasca pe el si pe fiul sau Billy. Tatal este disperat, de la o zi la alta este nevoit sa se ocupe de cresterea si educatia fiului sau dar si de munca. In ciuda numeroaselor dificultati intampinate, reuseste sa aiba o relatie puternica cu fiul sau.

Captain Fantastic (2016)
Matt Ross isi dezvaluia in 2016 comedia dramatica intitulata Captain Fantastic. In Statele Unite ale Americii, Ben si Leslie Cash au decis sa le ofere celor sase copii o educatie alternativa mai putin conventionala. Au lasat totul in urma pentru a se stabili in mijlocul padurii. In acest cadru iesit din comun ii vor creste pe Bodevan, Kielyr, Vespyr, Rellian, Zaja si Nai. Figura paterna supravegheaza totul: antrenamentul fizic, cultura, ii invata sa vaneze si ii invata limbi straine.

War of the Worlds (2005)
In 2005, Steven Spielberg ne oferea drama War of the Worlds. Proaspat divortat, Rey Ferrier, are o relatie rece cu fiul sau Robbie, s-au indepartat enorm in ultima perioada. La cateva minute dupa ce fosta sa sotie ii incredinteaza custodia copiilor, o furtuna puternica izbucneste. La scurt timp, masinarii imense isi fac aparitia de sub pamant si incearca sa elimine din peisaj absolut toate fiintele umane pe care le gasesc in cale. Ray, Rachel si Robbie decid sa se indrepte spre Boston. Toti trei vor avea parte de obstacole care nu fac decat sa ii uneasca si mai tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *