Unde vei putea regăsi vedetele preferate din seriale în următoarele luni?

Este toamna. Acest lucru este perfect valabil si pentru vedetele tale preferate. Chad Michael Murray, Lucy Hale sau Ian Somerhalder nu someaza deloc. Iata deci care sunt proiectele fiecaruia dintre ei.

Chad Michael Murray. Dupa revenirea sa remarcabila cu sezonul 3 din “Riverdale”, Chad Michael Murray va relua rolul lui Edgar Evernever, un guru al sectei in sezonul 4 al serialului. Va face de asemenea parte si din castingul filmului pentru Craciun « Five Cards For Christmas ».

Lucy Hale. Chiar daca fanii au regasit vedeta in spin-off-ul « Pretty Little Liars: The Perfectionists”, fanii o vor putea vedea pe Lucy Hale in serialul derivat din “Riverdale”, “Katy Keene”, unde va avea rolul central. Din nefericire insa va trebui sa asteptam pana in 2020 pentru a o putea admira pe deplin.

Ian Somerhalder. Actorul va reveni in forta in serialul V-Wars de pe Netflix, unde va avea rolul principal, cel al doctorului Luther Swann. Acesta va trebui sa isi infrunte cel mai bun prieten atunci cand o misterioasa maladie transforma putin cate putin oamenii in vampiri. Si chiar daca este un serial tot cu vampiri, de data aceasta, Ian va fi pe o cu totul alta parte, intr-un univers radical diferit fata de cel cu care ne-am obsinuit in « The Vampire Diaries ». Serialul va aparea la sfarsitul anului 2019 pe Netflix.

Katherine McNamara. Katherine McNamara a fost promovata si in al noualea sezon din « Arrow ». personajul sau de Mia Smoak, fiica lui Oliver si a lui Felicity, va fi foarte prezent in ultimele episoad ale sezonului.

Pedro Pascal. Actorul va aparea in “The Mandalorian”, un serial derivat din universul “Sar Wars”, prevazut pentru toamna anului 2019 pentru noua platforma de streaming Disney +. Un rol care promite foarte mult….

Candice Acoola. Informatiile au aparut la sfarsitul lunii august- Candice Acoola s-a alaturat castingului « After We Collide », a doua parte din saga « After », in rolul lui Kimberly Vance.

Jessica Lange. Muza lui Ryan Murphy va fi vedeta primului sau serial pentru Netflix. Este vorba despre « The Politician », anuntat pentru 27 septembrie pe platforma. Jessica Lange va ajuca aici alaturi de Gwyneth Platrow, Ben Platt si de Zoey Deutch.

Henry Cavill. La aproape 10 ani dupa sfarsitul serialului « Tudors », Henry Cavill revine in lumea serialelor cu « The Witcher », unde are rolul principal.

Katherine Langford. Actrita nu a aparut in sezonul 3 din “13 Reasons Why”. Ci va reveni in curand pe Netflix, cu serialul “Cursed”, inspirat din cartea cu acelasi nume.

Dylan O’ Brien. Va fi vedeta filmului “Monster Problems » care va aparea in martie 2020. Va avea aici rolul lui Joel Dawson, care va trebui sa isi infrunte monstrii pentru a o regasi pe fata ce o iubeste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *