Viola Davis va fi Michelle Obama în serialul First Ladies

Rolurile de femeie puternica ii sunt cunoscute actritei Viola Davis. Iar acum actrita o va interpreta pe nimeni alta decat Michelle Obama intr-un serial marca Showtime care vorbeste despre Primele Doamne ale Americii. Un subiect pasionant pentru a aborda politica dintr-un unghi diferit.

Ce rol are Prima Doamna in viata unui presedinte? Are vreo influenta asupra deciziilor luate de cel care guverneaza tara? Cum se pozitioneaza aceasta pe scena mediatica? Toate aceste intrebari vor ramane mereu de actualitate cel putin atata vreme cat functia de presedinte va exista si sunt si mai interesante in unele tari precum USA, prima putere economica mondiala.

Showtime este cel care va pune in lumina aceste femei in serialul First Ladies. O antologie care se va interesa de trei cazuri in cadrul unor episoade cu o durata de o ora fiecare. Alesele sunt Eleanor Roosevelt, Betty Ford si populara Michelle Obama. Un melanj mai mult decat potrivit intre prezent si trecut. Istoria Statelor Unite ale Americii ii permit acestui serial realizarea mai multor episoade insa inca e prematur sa afirmam daca serialul va beneficia sau nu de mai multe sezoane.

Inca nu stim care sunt actritele care vor interpreta rolurile lui Betty Ford si Eleanor Roosevelt. Singurul nume confirmat pana in prezent este cel al lui Viola Davis, o actrita oscarizata.

Politica vazuta sub un unghi feminin. Serialul ne va introduce intr-o aripa a Casei Albe in care Primele Doamne carismatice au facut unele alegeri marcante pe care nu le cunosteam pana in prezent. Nu este vorba despre o revenire asupra celor mai cunoscute acte ale acestora ci principalul scop al serialului este acela ca publicul sa descopere impactul pe care acestea l-au avut chiar si din culise. O abordare cel putin interesanta, aceea de a aborda politica americana sub un unghi feminin, mai putin folosit in filme sau in seriale de-a lungul vremii.

Formatul antologiei ne permite sa ramanem in acelasi univers, chiar daca linia narativa se schimba putin, mai precis Prima Doamna despre care se vorbeste. Asteptam cu nerabdare sa vedem cum cele trei fire narative se vor intrepatrunde in cadrul aceluiasi serial, daca este cazul. Nu stim cat timp va fi alocat fiecarei doamne in parte insa speram ca vor avea mai mult decat un episod fiecare. Inca nu a fost oferita nicio data oficiala de difuzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *