Xiaomi va anunța MIUI 11 pe data de 24 Septembrie alături de Mi Mix 4

Xiaomi este pe cale sa termine dezvoltarea MIUI care ar trebui sa fie dezvaluit odata cu urmatorul eveniment al societatii, pe data de 24 septembrie. In paralel, smartphone-urile dotate cu MIUI, Mi MIX 4 si Mi 9S ar trebui sa fie lansate la Shanghai, in China. Putin mai devreme de aceasta data, cam pe la inceputul saptamanii acesteia s-a raportat faptul ca societatea lucreaz la patru noi smartphone-uri dotate cu un aparat foto de 108 mpx.

In timp ce lansarea lui MIUI se apropie cu pasi repezi, acesta ar trebui sa isi faca debutul alaturi de Mi MIX 4 pe data de 24 septembrie conform Xiaomishka. Sursa a scos in egala masura la iveala faptul ca Mi MIX 4 nu va fi singurul smartphone ce va fi lansat in aceasta zi de catre Xiaomi, societatea urmand sa lanseze inca un model, Mi 9S 5G.

Conform zvonurilor, MIUI 11 va fi bazat pe Android 10 si va fi initial integrat pe Redmi K20 si K20 Pro, Mi 9, Mi 9 Explorer Edition, Mi 9 SE si Mi MIX 3. Sursa pretinde in egala masura ca acest substrat MIUI 11 va sosi si pe Redmi Note 7, Note 7S si Note 7 Pro intr-un al doilea val de actualizari.

Daca MIUI 11 este deja in dezvoltare de mai multe luni, acum el propune un dark mode, un mod de economisire a energiei si o conceptie unificata a noilor icoane.

Responsabilul cu produsele pentru Xiaomi si directorul de concepere pentru MIUI, Liu Ming, a anuntat precedent faptul ca MIUI va aduce in egala masura un mod de economisire a energiei imbuntatit care va dezactiva toate functionalitatile care nu sunt esentiale pentru a prelungi durata de viata a bateriei telefonului. Functia basculeaza in egala masura in modul monocrom care dezactiveaza toate culorile si transforma ecranul in negru si alb. In plus, modul nocturn etse imbunatatit ceea ce inseamna ca, chiar si tertele aplicatii si browserele vor putea aplica o tema sumbra in timpul activarii acestui mod.

In ceea ce priveste Mi MIX 4, va fi vorba despre primul smartphone dotat cu senzorul Bright HMX ISOCELL de 108 mpx de la Samsung. Acesta va fi asociat unui obiectiv ultra unghi-larg de 16mpx si unui obiectiv periscop de 12mpx pentru o configurare cu un aparat foto triplu conform surselor indicate mai sus. Printre celelalte caracteristici presupuse ale telefonului Mi Mix 4 citam incarcarea inversa fara fir, pana la 12 GB RAM si o versiune 5G. Va exista in egala masura un procesor Snapdragon 855+, o baterie cu o capacitate de 4500 mAh, o stocare UFS 3.0 si dupa cum spuneam, un MIUI 11 bazat pe Android 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *