You sezonul 2 – Joe își reia vechile obiceiuri

Ai vibrat de-a dreptul (in adevaratul sens al cuvantului) urmarind sezonul 1 al serialului You pe Netflix. Vestea buna este ca Penn Bagdley se reintoarce in curand pe micul ecran in sezonul cu numarul 2. Distributie, data difuzarii, scenariu, iata tot ce trebuie sa stii despre sezonul 2 al serialului You.

Netflix a decis sa le ofere abonatilor sai un cadou de Craciun in avans. Platforma a postat online integralitatea sezonului 1 al serialului You. Si serialul cu vedeta Gossip Girl, Penn Badgley a cucerit definitiv telespectatorii.

Sezonul 2 al serialului You confirmat. Telespectatorii au devorat sezonul 1 al serialului si abia asteapta sa afle daca serialul va avea parte de o continuare. Raspunsul este Da. Dezvoltarea unui sezon 2 este in curs actualmente. Sezonul nou a fost comandat chiar inainte de lansarea oficiala a serialului.

Insa de noile episoade se ocupa Netflix, nu Lifetime si sezonul 2 va fi difuzat doar de platforma nu ca in cazul sezonului 1. Dupa un final de sezon 1 deosebit de tensionat nu putem sa nu ne intrebam oare ce ne rezerva acest nou sezon. Vestea buna este ca vor respecta in continuare scenariul romanului omonim scris de Caroline Kepnes.

Scenariul sezonului 2 al serialului You. Caroline Kepnes a scris o continuare pentru romanul sau intitulat Hidden Bodies. Sezonul 2 al serialului You se va baza deci pe acest roman. Va fi centrat asupra noii vieti a lui Joe in California. Acesta din urma a decis sa fuga din New York si sa reinceapa “o viata normala” in Los Angeles insa se pare ca trecutul sau sumbru il va ajunge din urma si obiceiurile sale criminale vor reiesi la suprafata.

Conform scenaristei Sara Gamble, familia Peach nu este dispusa sa il lase pe Joe sa scape asa de usor. Determinati sa elucideze moartea fiicei lor, parintii lui Peach au angajat deja inca din sezonul 1 un anchetator care il va urma pe Joe in California. Conform scenaristilor, Joe va fi extrem de ingrijorat din aceasta cauza. Personajul Cadance il va urma in egala masura pe Joe in California si ii va rezerva o multime de surprize…

Distributie si data difuzarii. Din distributie nu are cum sa lipseasca Joe, psihopatul nostru preferat interpretat cu brio de Penn Bagdley. Luca Padova, vecinul Paco se va reintoarce in egala masura, de altfel ultimul care a vazut-o pe Beck in viata. Dr. Nicky, interpretat de John Stamos ar putea reveni in peisaj pentru a-si dovedi nevinovatia. Si, surpriza, Elizabeth Lail (Beck) se va reintoarce si ea fara indoiala sub forma unor flash back-uri.

Intrebarea de pe buzele tuturor este cand va fi difuzat acest nou sezon? Netflix a anuntat data, incepand cu 26 decembrie, drept urmare, in curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *